fbpx
Annonce

Betis håber at kunne overbevise Aleñá inden nytår

FCBARCELONA.DK - 26.12.19

© Getty Images
// Aleña // Real Betis

Real Betis har længe vist interesse for Carles Aleñá, som de ønsker at leje for resten af sæsonen. Barca er angiveligt med på en aftale og nu forsøger Betis at overbevise spilleren i juleferien.

Barca ser gerne at Aleñá tager til en anden klub i ligaen, for at samle erfaring gennem mere spilletid end han får i Barca. Aleñá selv er dog tilsyneladende i tvivl om et lejeophold er det bedste for ham.

Barca kan ikke tvinge Aleñá til Betis, så det er op til andalusierne, at overbevise ham om, at lejeaftalen vil være godt for hans udvikling. Her kan de lokke med spilletid og en fremtrædende rolle, noget som catalaneren ikke oplever hos Barca.

Allerede i sommer var der kontakt mellem Betis og Aleñá, men dengang ønskede han at blive og kæmpe for spilletiden i Barca. Nu er det så spørgsmålet, om han ser verden på en anden måde.

Hos Betis håber man på, at man kan få en aftale hus hurtigst muligt, så Aleñá allerede kan hjælpe holdet fra starten af januar. Andalusierne indtager en 13. plads i ligaen og de ser Aleñá som manden der kan løfte holdets spil.

.:FORSIDE:.