fbpx

Bernardo Silva: 'Manchester City ved hvad jeg vil'

Anders Lang Jensen - 10.08.22

// Bernardo Silva

Bernardo Silva er lige nu navnet der florerer voldsomt omkring Barca og portugiseren er angiveligt et stort transferemne på Camp Nou. Manchester City-profilen siger nu noget kryptisk, at hans klub er klar over, hvad han vil.

Rygter i det catalanske fortæller, at der er enighed mellem Barca og Manchester City om Bernardo Silva, som præsident Laporta og cheftræner Xavi drømmer om at bringe til Camp Nou. Portugiseren selv svarer noget kryptisk omkring sin egen fremtid i et interview med mediet ESPN.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg har hele tiden sagt, at jeg er meget glad her, men jeg har ingen idé om, hvad der kommer til at ske – vi får at se. Mit forhold til klubben er meget ærligt. Jeg har været åben overfor dem, og de ved, hvad jeg vil’, forklarer Bernardo Silva til ESPN.

’Hvis jeg bliver her, vil jeg være glad, og jeg vil altid respektere denne klub og give mit bedste. Hvis ikke jeg bliver, er det bare fodbold – og vi ser, hvad der kommer ske’, slutter portugiseren.

Transferjournalisten Gerard Romero har meddelt, at prislejet, som klubberne forhandler om, er i nærheden af 50 millioner euro. Det engelske medie TalkSport fortæller dog, at det vil kræve mindst 80 millioner euro for Manchester City at slippe Bernardo Silva.

silva3

.:FORSIDE:.