fbpx
Annonce

Benzema om Messi: 'Han er meget farlig'

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.04.21

// El Clásico // Real Madrid // Benzema


Denne sæsons anden Clásico venter lige om hjørnet. Op til kampen har Real Madrid-stjernen Karim Benzema ladet sig interviewe. Her lægger han ikke skjul på, at Real Madrid skal være meget opmærksomme på Lionel Messi.

'Messi er en spiller, som gør alt for Barca. Vi skal være meget forsigtige med ham, fordi han er meget farlig' sagde angriberen om argentineren ifølge den catalanske avis Sport her op til kampen.

Benzema talte også om kampens betydning. 'El Clásico er den bedste kamp i verden, ikke kun for mig, men for alle på grund af historien mellem de to klubber. Det er altid en vigtig kamp' sagde han om opgøret i morgen.

Både Real Madrid og Barca ønsker at have bolden meget og spille offensiv fodbold, så derfor tror Benzema, at kampen kommer til at foregå meget et bestemt sted på banen. 'Kampen kommer til at blive spillet på midtbanen, fordi begge hold kan lide at have bolden' kom det fra ham.

Med den tætte top i ligaen mener mange, at lørdagens El Clásico kan blive afgørende for mesterskabet, men det køber Benzema ikke. 'La Liga i denne sæson bliver først afgjort i sidste runde' sagde han.

I denne sæson har Benzema scoret 24 mål, hvoraf ni af dem har været i de sidste otte kampe, så det gør ham til en trussel mod Ter Stegen. Det satte han også nogle ord på. 'Jeg ved, at jeg er inde i en god scoringsstime, så jeg håber, at jeg kan fortsætte med at hjælpe holdet' afsluttede han.

.:FORSIDE:.