fbpx
Annonce

Bellerín om Plzen-kamp: 'Vi er Barca, vi skal vinde'

Peter Vyff - 01.11.22

// Hector Bellerín

Barca tager i aften afsked med Champions League i kampen mod Viktoria Plzen. Héctor Bellerín deltog forleden i et interview forud for opgøret i Tjekkiet, hvor han blandt andet kom ind på hans egen svære situation på Camp Nou.

Héctor Bellerín har haft det svært, siden han skiftede til Barca i sommerens transfervindue. Catalaneren har, trods sin status som holdets eneste naturlige højre back, haft svært ved at finde vej til startopstillingen, og han har derfor fået langt mindre spilletid end forventet.

Den tidligere Arsenal-spiller har dog også døjet med en længerevarende muskelskade, som betød, at han måtte sidde ude i fem kampe. Catalaneren er dog tilbage for Barca, og han spillede senest imod Bayern München, hvor holdet tabte 3-0 på Camp Nou. Den 27-årige Bellerín så ikke alt for sikker ud, da Sadio Mané løb fra højre backen og scorede kampens første mål. Det lader dog til, at han får mulighed for at tage revanche i aftenens Champions League kamp, hvor forsvarsspilleren højst sandsynligt får spilletid imod Viktoria Plzen.

Catalaneren deltog forleden i pressekonferencen forud for kampen, hvor han kom ind på en række emner, såvel holdsmæssigt og om hans egen situation på Camp Nou.

Om Viktoria Plzen-kampen:
'Selvom vi er ude af Champions League, så er det stadig en ekstremt vigtig kamp for os, da vi skal fortsætte den gode dynamik fra La Liga. Vi er et hold med en masse kvalitet, og vi skal altid gå motiverede på banen for at vinde. Vi er Barca, og vi skal vinde'.

Om hans form:
'Jeg har det rigtig godt, og føler mig helt fit. Jeg gik glip af hele opstartssæsonen, og jeg havde derfor brug for en længere tilpasningsperiode. Jeg døjede også længe med min skade, så jeg er egentlig ganske tilfreds med den spilletid, som jeg har fået hidtil i sæsonen'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Om spilletid i Plzen-kampen:
'Jeg ved det ikke helt endnu, men hvis det bliver tilfældet, så vil jeg nyde det så meget som muligt. Jeg vil spille hver eneste kamp, ligesom enhver fodboldspiller'.

Om det tidlige exit fra CL:
'Det er stadig en kæmpe skuffelse for os allesammen, da vi følte, at vi fortjente mere. Stemningen i omklædningsrummet er dog stadig rigtig god, og holdet har et kæmpe potentiale. Vi besidder en masse kvalitet, som vi også tydelig har vist i ligaen'.

Om hans kontraktsituation:
'Min nuværende kontrakt udløber i 2023. Jeg har flere gange i karrieren været ude for, at man ikke ved, hvad der kommer til at ske. Det vigtigste er derfor at nyde tiden, og altid forsøge at holde dit sind klart. Jeg tænker ikke på kontrakten lige nu - det vil jeg gøre når tiden kommer'.

Om kritikken af ham:
'Jeg er en person, som forsøger at holde andres meninger ude af mit hoved. Jeg koncentrerer mig om, hvad Xavi mener om mig, og kun ham. Jeg spillede ikke den bedste kamp imod Bayern, men det var svært at komme tilbage efter en måneds skadespause' fortalte Bellerín og afsluttede: 'Jeg er dog professionel, og jeg skal altid være på et godt og højt niveau'.

.:FORSIDE:.