fbpx
Annonce

Bekræftet: Udskudt El Clásico bliver vist på TV2

Magnus Wind - 28.11.19

© Getty Images
// El Clásico

De danske Barca-fans kan se frem til, at det udskudte El Clásico den 18. december bliver vist på landsdækkende tv. TV2 bekræfter torsdag eftermiddag, at de viser opgøret på Camp direkte på deres hovedkanal.

Onsdag offentliggjorde TV2, at de fra den starten af 2020 har erhvervet sig fodboldrettighederne til La Liga, hvor Barcas kampe primært vil blive vist på den nye sportskanal TV 2 SPORT X, som går i luften den 4. januar i det nye år, samt på TV2 Play.

Torsdag kom TV2 så med endnu en glædelig nyhed for danske fans fodboldfans. Det udskudte El Clásico, som bliver spillet onsdag den 18. december klokken 20.00, bliver nemlig vist på landsdækkende tv, da det er hovedkanalen TV2, som viser kampen. 

Kampen skulle oprindeligt være spillet den 26. oktober på Camp Nou, men grundet uroligheder og protester i byen, valgte man af sikkerhedsmæssige årsager at flytte kampen. 

Udover El Cláscio, så bliver Barcas svære udekamp mod Atlético Madrid på søndag også vist på TV2 Sport, når catalanerne gæster Wanda Metropolitano. Der er kampstart klokken 21.00, men optakten starter allerede en time før. Dermed kan de danske Barca-fans se frem til to fantastisk spændende kampe på dansk tv allerede i december.

.:FORSIDE:.