fbpx
Annonce

Bekræftet: Thiago vil prøve noget nyt

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.07.20

© Getty Images
// Thiago

Thiago Alcántara er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til Barca, fordi han ikke vil forlænge sin kontrakt med Bayern München. Nu bekræfter tyskerne, at Thiago vil væk fra klubben.

For er par dage siden afslørede formanden Karl-Heinz Rummenigge, at Thiago vil væk fra Bayern München. 'Hasan Salihamidzic (sportsdirektør, red.) havde en snak med Thiago, men Thiago fortalte, at han gerne ville prøve noget nyt' sagde han til Bayern Münchens hjemmeside.

Han tilføjede dog, at ingen klubber endnu har kontaktet Bayern vedrørende Thiago. 'Ingen klubber har endnu kontaktet os, og faktum er, at vi gerne vil spille de resterende kampe i Champions League med både Thiago og David Alaba' afsluttede han.

Thiago sættes dog ikke kun i forbindelse med et skifte tilbage til Barca. Rygterne om et skifte til Liverpool er meget stærke i disse dage, så det kan sagtes være, at Thiago havner i England, men mange Barca-fans drømmer helt sikkert om at se Thiago tilbage i Barca-trøjen.

Fra 2005 til 2013 spillede Thiago for Barca. Siden 2013 har han været en del af Bayern München og nu står han altså foran et exit fra den tyske klub.

.:FORSIDE:.