Beckham holder fast i drømmen om Messi og Ronaldo

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.02.20

© Getty Images

I den kommende weekend begynder en ny sæson af MLS. Her har David Beckham endelig sit nye hold Inter Miami med, som debuterer i den bedste amerikanske række. Her drømmer han stadig om at få Messi og Ronaldo til sit hold.

Sidste år fortalte Beckham om sin drøm om at forene Messi og Ronaldo på sit hold Inter Miami. Den drøm lever stadig. 'Ethvert hold vil gerne have spillere som Messi og Ronaldo på deres hold' siger Beckham ifølge Mundo Deportivo om at forene de to spillere i Miami.

'Hvis vi får muligheden for at bringe fantastiske spillere fra Europa til vores by, så vil vi gøre det, men vi tror også meget på de spillere vi allerede har. Hvis det bliver muligt at hente berømte spillere, så er vi klar til at gøre det' tilføjer han.

Beckham er dog klar over, at det ikke bliver lige med det samme, at Messi og Ronaldo kommer til hans hold. Sidste år sagde han følgende: 'Hvis du kigger på den måde Leo og Cristiano spiller på i øjeblikket, så er der ikke noget, der tyder på, at de inden for den nærmeste fremtid vil gå lidt ned i kadence - eller skrue lidt ned for ambitionerne'.

'Og det er jo ikke atypisk for stjernerne i MLS. Her er det ofte lidt falmende og aldrende spillere, men Ronaldo er 34 og Messi er 32, så alt kan ske' sagde han videre. I dag er Ronaldo blevet 35 år, mens Messi bliver 33 år til sommer.

.:FORSIDE:.