fbpx
Annonce

Beckham: 'Cristiano Ronaldo er ikke på Messis niveau'

FCBARCELONA.DK - 19.04.20

© Getty Images
// Lionel Messi // cristiano ronaldo // Beckham

Fodboldlegenden David Beckham peger på Messi og Cristiano Ronaldo som de bedste spillere lige nu, men når han skal vælge mellem dem, tøver han ikke - Messi er klart den bedste af de to!

Det er i et interview med det argentinske nyhedsbureau Télam, at Beckham kommer ind på, hvem der er verdens bedste spiller. 'Messi er unik som spiller og der findes ingen som ham. Han og Cristiano Ronaldo, der ikke er på hans niveau, er bedre end alle de andre' kommer det englænderen.

Beckham husker udmærket den seneste gang, at han stod over for Messi i en kamp. Det skete i slutningen af hans karriere i sæsonen 2012/13, hvor PSG og Barca mødtes i Champions League. 'Vi var foran, men så kom han på banen og scorede for Barcelona. Trods min alder nød jeg at spille og vores hold gjorde det godt i begge kampe. Vi var stolte over vores indsats og tabte ingen af kampene' siger han. De to opgør endte 1-1 i Barcelona og 2-2 i Paris, hvorved Barca gik videre.

Det er værd at bemærke, at Beckham har en fortid i Real Madrid, som han spillede for gennem fire sæsoner, men det forhindrer ham altså ikke i at fremhæve Messi fremfor Ronaldo.

.:FORSIDE:.