Bayern München vil have 70 mio. euro for Thiago

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.06.18

Barca vil forstærke midtbanen til den næste sæson og her er Thiago Alcantara blevet hovedmålet for catalanerne. Bayern vil gerne sælge den tidligere Barca-spiller og nu har de sat prisskilt på spansk-brasilianeren.

Catalanerne har allerede kontaktet Bayern München vedrørende en transfer og nu er tyskerne vendt tilbage med et prisskilt: 70 mio. euro koster han.

Det er en pris, som Barca godt kan betale og samtidig er den også 10 mio. euro lavere end hvad Bayern krævede for et års tid siden, da Barca også henvendte sig om spilleren. Her forlangte de 80 mio. euro.

Thiago er vellidt i truppen og det at han kender klubben vil gøre det nemt for ham at falde til. Han kan gå ind og gøre en forskel på holdet med det samme, hvilket er præcis det som Barcas tekniske stab søger.

På samme tid er Bayern interesseret i Lucas Digne, så han kan måske indgå i en byttehandel med Rafinhas storebror. Thiago har kontrakt med de tyske mestre indtil sommeren 2021 og han har været der siden 2013, hvor han blev hentet til af Pep Guardiola.

.:FORSIDE:.