Avis: Bayern München går ind i kampen om Rakitic

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.02.19

© Getty Images

Bayern München er den seneste klub til at gå ind i kampen om Ivan Rakitic skriver den catalanske avis Sport. Den tyske klub arbejder på at genopbygge holdet og her passer Barcas krotatiske stjernespiller godt ind.

Den tyske storklub er i gang med en større ændring af deres hold, så derfor skal der nye spillere til. En af dem de ønsker er angiveligt Rakitic, som vil passe godt ind. De sætter stor pris på hans erfaring fra Bundesligaen, hvor han tidligere har spillet for Schalke 04.

Rakitic bliver fra nu og ind i sommerens transfervindue med stor sikkerhed genstand for adskillige tranferrygter, da Barca ikke vil forlænge hans kontrakt som det ser ud nu. Det kun er to år siden han forlængede sidst og de kan ikke betale en lønforhøjelse lige nu. Derimod har han fået flere store tilbud fra andre store klubber om et skifte til sommer.

Her er Bayern altså den seneste klub til at melde sig på banen i en lang række af klubber der tæller de to store Milano-klubber Milan og Inter, Juventus, Manchester United og Chelsea. Rakitic selv ønsker dog at blive i Barca.

Sidste sommer var han meget tæt på at forlade Barca til fordel for PSG, der tilbød at fordoble hans løn. Barca følte sig fristet af de 90 mio. euro franskmændende ville betale, men i sidste ende satte Ernesto Valverde en stopper for et skifte.

Netop Valverde ønsker ikke at miste kroaten til sommer, men Barca er klar over, at der skal penge i kassen. Her vil Rakitic kunne indbringe en god sum og hvis der ikke bliver enighed om en ny kontrakt kan det få Rakitic til at se efter nye græsgange selvom han vil blive på Camp Nou.

Hvad der er klart er, at ræset om Rakitic er begyndt, men ifølge den catalanske avis Sport, står det også klart for Barca, at de vil have mere end 50 mio. euro for midtbanestjernen.

.:FORSIDE:.