fbpx
Annonce

Bayern dropper Lewandowski i deres sponsorreklamer

FCBARCELONA.DK - 29.06.22

// Robert Lewandowski

Bayern München har længe hårdnakket holdt fast i, at Lewandowski også spiller for dem i næste sæson. Derfor vækker det opsigt, at polakken ikke er med på fotos i de nyeste reklamer for en sponsor.

Konami er stor sponsor for Bayern München og der er netop frigivet nye fotos af spillere i spilledragten for den nye sæson. Som en af holdets største profiler, og som holdets topscorer, har Robert Lewandowski været med på tilsvarende fotos de senere år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Denne sommer er det dog anderledes. Her ser man ikke skyggen af Lewandowski på de fotos som bruges af Konami. Her er det spillere som Musiala, Kimmich, Muller, Sané og Coman man ser.

Fraværet af polakken har starks vakt opsigt, for det er med garanti bevidst, at Bayern udelader Lewandowski i fotomaterialet, der kan bruges hele næste sæson. Det tolkes som et tegn på, at de ikke er sikre på, at angriberen bliver i klubben.

Der har da også været forlydender om, at Bayern er klar til at sælge Lewandowski hvis prisen er rigtig, men det er ikke blevet bekræftet fra klubbens side. Der har været nævnt et prisskilt på 60 mio. euro, en pris der synes urealistisk for en snart 34-årig spiller, der kun har et år tilbage af sin kontrakt.

.:FORSIDE:.