fbpx
Annonce

Bayern-boss: 'En skam at Barca er ude af turneringen'

Markus Johannessen - 28.10.22

// Champions League // Bayern München

Det blev desværre et Champions League exit for Barcas vedkommende, allerede før duellen mod Bayern blev fløjtet igang. Efter opgøret i går satte tyskernes sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, ord på kampen. 

'Jeg synes, at vi alle gjorde det godt. Vi forsvarede os ordentligt, hvilket er essentielt mod Barca. Det er et tophold med topspillere og det er en skam, at de er ude af Champions League. Det er en skam fordi de spiller underholdende fodbold. Deres teknik, deres bevægelser... respekt' udtalte Hasan Salihamidzic i et interview med det tyske medie Sport1 efter opgøret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Over to kampe blev det desværre ikke til et eneste mål, for den ellers målfarlige Robert Lewandowski, mod sin gamle klub. Angriberen havde nogle store chancer i det første opgør, men blev lukket ned af det tyske forsvar på Camp Nou. Lewandowski havde dog overskud til at hilse på sine gamle kollegaer efter slutfløjtet i går. 

'Lewandowski kom ned i vores omklædningsrum efter kampen og vi fik en kort snak og udvekslede tanker. Ikke noget, som vi dykkede dybere ned i. Han er en god fyr og vi ønsker ham alt det bedste' afsluttede Bayerns sportsdirektør.

.:FORSIDE:.