Officielt: Bayern bekræfter aftale med Coutinho

FCBARCELONA.DK - 17.08.19

© Getty Images

Fredag inden kampen mod Athletic Bilbao bekræftede Barcas Guillermo Amor, at man er nået til enighed med Bayern München om en lejeaftale med Philippe Coutinho. Nu bekræfter også den tyske klub aftalen.

Bayern München bekræfter på klubbens officielle hjemmeside, at man er nået til enighed med Barca om en lejeaftale med Philippe Coutinho for et enkelt år, hvorefter tyskerne har mulighed for at købe brasilianeren permanent.

'Jeg kan bekræfte, at Hasan Salihamidzic (sportschef, red.) og jeg var i Barcelona i onsdags, hvor vi nåede til enighed med både FC Barcelona og med Philippe Coutinho om en lejeaftale. Vi har kigget på Coutinho i længere tid. Hans navn betyder intet - det gør hans kvalitet' udtaler præsident Karl-Heinz Rummenigge.

Også Bayerns sportschef, Hasan Salihamidzic, udtaler sig til klubbens hjemmeside. 'Jeg vil gerne takke FC Barcelona. Det er klart, at vi lige skal færdiggøre de sidste detaljer før, at aftalen er helt lukket, men vi er meget glade for at hente denne spiller til FC Bayern' sagde han.

De seneste meldinger går på, at Coutinho rejser til München i løbet af søndagen, hvor han vil gennemgå lægetjek og blive præsenteret som ny Bayern-spiller.

.:FORSIDE:.