fbpx
Annonce

Bartra: 'Setién fortjener at være i Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.01.20

© Getty Images
// Marc Bartra // Setien

Den tidligere Barca-spiller, Marc Bartra, havde Quique Setién som træner hos Real Betis, hvor han spiller nu. Catalaneren mener, at den nye Barca-træner passer perfekt til klubben og at han fortjener at være der.

Marc Bartra nød godt af Quique Setién som træner i Real Betis i halvandet år, inden cantabrianeren stoppede i klubben forud for denne sæson. Derfor har Bartra et godt kendskab til Barcas nye træner, og han mener, at Setién er et godt match til Barca.

'Jeg glad på vegne af Quique og hans stab. De fortjener at være i Barca på grund af den måde de arbejder på og deres tilgang til spillet. De kommer til at få Barca-spillerne, fansene og dem der ikke er tilhængere af Barca til at nyde det' sagde han til radiostationen COPE.

'Med Quique er ingen ligegyldige og med de spillere i klubben, som er til rådighed for ham, kommer de til at tilpasse sig' tilføjede han.

I Real Betis er Bartra blevet holdkammerat med Carles Aleñá, som Bartra mener er kommet til et godt sted, hvor han kan udvikle sig yderligere.

'Når man ser hans kvaliteter indser du, at han føler sig godt tilpas med spillere, som har samme fodboldmæssige kvaliteter. At komme til et hold som vores og forsøge at få en en fremtrædende rolle og have bolden, vil modne ham rigtig meget. Det er en en perfekt klub at spille i og blive mere moden' afsluttede Bartra.

.:FORSIDE:.