Bartra mener Valdés er den rette træner for de unge

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.07.19

Forleden bekræftede Barca, at Victor Valdés bliver ny træner for klubbens bedste U19-hold fra denne sæson. Den tidligere Barca-spiller Marc Bartra mener, at det er det helt rigtige valg at udnævne Valdés som træner for Juvenil A.

Inden Valdés forlod Barca i 2014 nåede Marc Bartra at tilbringe tid med ham på førsteholdet i Barcelona. Her tog målmandslegenden sig altid af de unge fortæller Betis-spilleren nu.

'Jeg er glad for at se, at Victor Valdés vender tilbage til Barca. Han så altid efter og tog sig af de unge spillere, som blev rykket op på førsteholdet. Der er ingen anden bedre end ham til at se efter de unge spillere, nu som træner. Han har gode værdier og forstår fodbold. Held og lykke dobbelt 'V'' skriver forsvarsspilleren om sin tidligere holdkammerat på Twitter i forbindelse med udnævnelsen af Valdés som U19-træner. Dobbelt V står naturligvis for Victor Valdés.

Valdés og nu 28-årige Bartra spillede sammen på førsteholdet i Barca i nogle sæsoner inden den tidligere målmand rejste videre i karrieren. Da Bartra rykkede op på førsteholdet, var Valdés især en af dem, der tog Bartra under sine vinger.

.:FORSIDE:.