Bartomeus forklaring om Arthur kommer bag på alle

FCBARCELONA.DK - 02.08.20

Sent i går aftes kunne præsident Bartomeu overraskende afsløre omstændighederne omkring salget af Arthur og forklaringen med at det var spilleren selv der pressede et skifte igennem, kommer bag på alle.

Sympatien har ligget hos Arthur hos hovedparten af klubbens fans, efter at det stod klart, at Barca indgik en byttehandel med Juventus, hvor Pjanic blev sendt den modsatte vej. Meget tydede på, at Arthur blev presset væk mod sin vilje, men nu viser det sig, at historien kan være en helt anden.

'Vi var i dialog med Arthur om en forlængelse, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af det han krævede. Han havde et bedre tilbud fra Juventus. Det kunne vi ikke matche, så han besluttede sig for at forlade os og så startede forhandlingerne' sagde præsidenten blandt andet i et interview med avisen Sport.

Arthur har således selv haft en dialog med Juventus og forhandlet en aftale på plads, en aftale han så forsøgte at bruge til at få en bedre kontrakt hos Barca, men her bed klubbens sportslige ledelse altså ikke på krogen, ifølge Bartomeu.

Efterfølgende har Arthur så valgt at bryde sin aftale med Barca ved at nægte at spille mere denne sæson, hvilket ikke forbedrer brasilianerens sag.

Afsløringen fra Bartomeu er overraskende, for indtil nu har klubben været tavs om forløbet. Der er dog næppe tvivl om, at Bartomeu fortæller sandheden, for det hele skal kunne dokumenteres i den disciplinærsag Barca åbner mod brasilianeren, der nok kan se frem til en massiv bøde og tilbagebetaling af et stort beløb for at bryde sin kontrakt.

.:FORSIDE:.