Bartomeu: 'Vi kan købe de spillere, vi gerne vil'

Anders Lang Jensen - 02.04.20


Den nuværende corona-krise har sat en stopper for, at fodbolden i en periode ikke kan rulle, som den plejer. Ikke desto mindre forsikrer Barcas præsident, Josep Maria Bartomeu, at klubben fortsat har økonomiske muskler.

Det kommende sommertransfervindue har længe været i sigte hos ledelsen på Camp Nou, men for det globale transfermarked kommer corona-krisen dog til at sætte sine spor. I det catalanske vil man dog fortsat have økonomi til at hente spillere trods de dalende indtægter lige nu.

’Jeg vil ikke diskutere navne, men vi er i en position, hvor vi kan købe de spillere, vi gerne vil have. Vi er den mest profitable klub i verden og vi kan hente, hvem vi vil’, siger Josep Maria Bartomeu ifølge avisen Sport.

’Klubben er ikke i fare. Vi har indkomst fra andet end billetsalg og tv-rettigheder. Vi har også fodboldskoler og et klubmuseum. Det er rigtigt, at nødsituationen påvirker os mere end andre klubber, men det betyder også, at vi kan reagere hurtigere, når det er slut' fortsætter han.

’I februar lå vi foran vores ambitiøse forudsigelser i forhold til omsætning, for vi er fortsat den klub, der tjener mest i hele verden – så nu handler det om, hvordan vi reagerer’, slutter præsidenten.

.:FORSIDE:.