Bartomeu: 'Vi har fuld tillid til Valverde'

FCBARCELONA.DK - 24.05.19

© Getty Images

I går gentog præsident Josep Maria Bartomeu sin fulde opbakning til Ernesto Valverde, men han udtrykte også forståelse for den skuffelse som mange Barca-fans føler efter fiaskoen i Champions League.

'Jeg ønsker at sætte fokus på en person, der diskret, med respekt og intelligens har ledet vores hold og løbende tilført det nye værdier. Jeg refererer til Ernesto Valverde, som vi har fuld tillid til' kom det fra Bartomeu ved et arrangement.

'Vi har vundet mesterskabet tre runder før slutningen, efter at have været indiskutabelt suveræne. Det er en ekstraordinær bedrift at vinde ligaen, uanset at nogle forsøger at nedgøre det' fortsatte han.

'En stor del af os tilhængere føler os utilfredse fordi vi er blevet vant til at vinde. Vi havde store håb om at vinde Champions League og nederlaget på Anfield kom efter et fantastisk resultat på hjemmebane. Mange er utilfredse selv om vi har vundet ligaen og supercuppen og stadig har muligheden for 'el doblete', ligesom vi nåede til semifinalen i Champions League' sagde han videre.

Til sidst kom han med en opfordring til tilhængerne. 'Jeg vil gerne opfordre alle til stå sammen til pokalfinalen. Vi må ikke nedgøre denne titel. Vi skal vide hvor hårdt det er at vinde en titel' afsluttede han.

.:FORSIDE:.