Bartomeu: 'VAR lever ikke op til niveau'

Anders Lang Jensen - 27.10.20

© Getty Images

VAR kom endnu en gang i fokus undervejs i opgøret mellem Barca og Real Madrid i weekenden, hvor Barca følte sig snydt. Sagen fik en kommentar fra præsident Bartomeu, da han holdt pressemøde i går.

Real Madrid blev tilkendt et straffespark mod Sergio Ramos begået af Clement Lenglet og VAR-reglerne bør kigges efter i sømmene. Det mener præsident på Camp Nou Josep Maria Bartomeu ganske klart efter historien om, at linjedommeren angiveligt sagde til kampens dommer, at Ramos inden da havde begået frispark mod netop Lenglet.

’Barcelonas bestyrelsesmedlemmer er tilhængere af VAR som et teknologisk værktøj, men mener ikke, at det har levet op til niveau. Det er der også andre klubber, som har talt om, og vi opfordrer det spanske fodboldforbund til at kigge på det omgående’, sagde Bartomeu.

’Jeg er blevet gjort opmærksom på, at der findes lydoptagelser af linjedommerens samtale med dommeren fra Barcelonas kamp mod Real Madrid. Det vil vi nu analysere. Vi har efterlyst endnu en gennemgang af VAR i nogen tid og nu opfordrer vi til en fælles gennemgang fra de professionelle klubber' fortsatte han.

’Som Ronald Koeman siger, kan det ikke være rigtigt, at det fungerer på én måde i én kamp og på en anden måde i den næste. Straffesparket i El Clasico, som nogle mener var godt nok, mens andre mener, det ikke skulle være dømt, ændrede på kampens forløb’ kom det videre fra ham.

.:FORSIDE:.