Bartomeu: 'Valverde er den ideelle træner for os'

FCBARCELONA.DK - 09.11.19

© Getty Images

Ernesto Valverde rygtes fyret på grund af holdets svingende resultater denne sæson, men nu kommer præsident Josep Maria Bartomeu sin træner til undsætning og forsikrer om, at han er den rigtige på posten.

På sit pressemøde i går understregede Valverde, at han trods problemerne, føler god opbakning fra klubbens ledelse og det bekræftede Bartomeu i dag i et interview med Associated Press.

'Denne sæson har vi hentet unge spillere der skal kunne hjælpe os til at komme gennem sådanne perioder. Vi mener at Valverde er det ideelle træner til at stå i spidsen for den blanding vi har med spillere med en vis alder som har haft så stor succes og unge lovende spillere' sagde han.

'Det er vigtige at skabe et sammenhold for at skabe et nyt hold der kan bringe Barca fremad. Det har Valverde kvaliteterne til' sagde han videre.

Dermed tager Bartomeu i første omgang luften noget ud om rygterne om, at en fyring kunne vente hvis Barca også skuffer i aftenens kamp mod Celta Vigo.

Det er værd at bemærke, at Bartomeu føler behov for at komme med en så markant opbakning til holdets træner. Det vidner om en krisesituation hvor præsidenten må på banen for at skabe lidt ro omkring holdet.

.:FORSIDE:.