Bartomeu: 'Truppen tilbød selv en ekstra lønnedgang'

FCBARCELONA.DK - 31.03.20


I går bekræftede Messi på spillernes vegne at man går ekstra ned i løn, for at hjælpe klubbens øvrige ansatte. Samtidig kritiserede han ledelsen for at lægge pres på spillerne. Nu svarer præsident Bartomeu på kritikken.

Ud over de 70% som klubben ønskede at spillerne skulle gå ned i løn under Corona-krisen, tilbød Messi på spillernes vegne, at gå yderligere 2% ned, så de øvrige ansatte i klubben ikke behøvede at opleve en lønnedgang.

'Det er en gestus der bekræfter deres engagement i klubben. Det var et forslag der kom fra holdets anførerer' udtaler Josep Maria Bartomeu til avisen Sport, der mener at vide, at samtalerne om lønnedgang allerede blev indledt den 20. marts.

I Messis udmelding var der også en klar kritik af Barcas ledelse, som han følte brugte medierne til at lægge pres på dem, for at lave en aftale om lønnedgang. 'De er måske blevet støt over ting som er blevet sagt af nogen i klubben og udenfor, som ikke har al information. Forhandlingerne blev udelukket ført af mig og Oscar Grau og vi har ikke sagt noget' forsvarer Bartomeu sig.

Bartomeu forsvarer samtidig beslutningen om at gå ned i løn. 'Vi ville være nogle uansvarlige ledere, hvis vi ikke havde sat en lønnedgang i gang. Den økonomiske situation er svær og vi skal gøre alt for at beskytte klubben. Vi kan ikke løbe nogen risiko. Vi er den klub i verden med størst indtægter og sådan vil det fortsat være, men vi må tilpasse udgifterne til indtægterne og det har vi gjort' afslutter han.

.:FORSIDE:.