fbpx
Annonce

Bartomeu: 'Transferreglerne bør revideres'

Magnus Wind - 24.02.20

© Getty Images
// Bartomeu

Barca havde kun mulighed for, at købe Martin Braithwaite udenfor for det normale transfervindue grundet specielle regler for de spanske klubber. Nu opfordrer Barca præsident Bartomeu til en ændring af disse.

Efter at det blev offenliggjort, at Ousmane Dembélé ville være skadet for resten af sæsonen, fik Barca grønt lys til at købe en ny spiller uden for det normale transfervindue. Den mulighed har alle spanske klubber, hvis de får en skade, der holder en spiller ude i mindst fem måneder, og hvis de henter erstatning i en anden spansk klub. Catalanerne udnyttede disse regler til at købe Martin Braithwaite i Leganés, der til gengæld ikke har mulighed for at hente en erstatning for danskeren, da han ikke var skadet.

Dette er unfair, erkender Barca præsident Josep Maria Bartomeu. 'Vi har betalt klausulen i henhold til reglerne, selv om vi mener, at reglerne bør revideres, for det er ikke fair, at Leganés ikke kan hente nogen nu'  udtaler Bartomeu ifølge avisen El Mundo Deportivo. Umiddelbart efter Braithwaites skifte luftede danskerens tidligere klub også sin utilfreds med reglerne. Her mente man, at skiftet havde kostet uoprettelig skade i klubben og derfor valgte Leganés at klage til La Liga. 

Braithwaite må ikke spille for Barca i Champions League, men kan deltage i de resterende ligakampe, hvor næste opgave er selveste Real Madrid på Barnabeu.

.:FORSIDE:.