Bartomeu: 'Piqué kan blive en god præsident'

Kristoffer Hanberg - 15.04.19

Der har længe været spekuleret i, om Gerard Piqué i fremtiden kan blive præsident for Barca. I et nyligt interview udtaler Josep Bartomeu, at han fuldt og fast tror på, at catalaneren har, hvad der skal til.

Gerard Piqué er efterhånden blevet et synonym med Barca. Med knap 500 kampe som Barca-spiller og et utal af titler, har han været en fundamental del af den catalanske storklubs mest titelindbringende årti.

Både på og uden for fodboldbanen identificerer Piqué sig med Barca, og tilbage i 2016 udtalte catalaneren i et interview med ESPN, at han håbede på en dag at kunne blive præsident i barndomsklubben. Barcas nuværende præsident, Bartomeu, udtaler nu, at han ser Piqué som en god præsidentkandidat.

'Gerard Piqué kan blive en god præsident i Barca. Han har allerede gang i en god kampagne, og han ved, hvordan man bedst muligt kommunikerer med Barcas tilhængere. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han har kvaliteterne, talentet og den viden, der skal til for at få det til at ske,' kom det rosende fra Bartomeu i et interview med ESPN.

Bartomeus tid som præsident i Barca er ovre i 2021, og det er derfor blevet diskuteret i de catalanske og spanske medier, hvorvidt Piqué har i sinde allerede at stille op som præsident dér. Catalaneren har dog kontrakt til 2022, og det virker derfor usandsynligt, at han allerede om to år skulle gå efter posten.

.:FORSIDE:.