fbpx
Annonce

Bartomeu: 'Messi er i Barca resten af hans liv'

Anders Lang Jensen - 12.11.19

// Bartomeu // messisuarez

Navnet på Barcas altoverskyggende talisman er naturligvis Lionel Messi, og kontraktmæssigt er argentineren bundet som alle andre. Men der er ingen tvivl om, at 10’eren mellem linjerne har en livstidskontrakt i det catalanske.

Derudover kan Lionel Messi selv bestemme, om han eventuelt vil forlade klubben et sommertransfervindue. Men ifølge Barca-præsident Josep Maria Bartomeu bliver argentineren på Camp Nou mange sæsoner endnu, selvom ledelsen planlægger fremtidens mandskab uden Messi.

'Selvfølgelig er det vores alles ønske, at han forlænger, hvis Messi føler sig stærk og ambitiøs til at forlænge aftalen. I sidste ende er det ham, som skal beslutte sig. Han har opnået retten til at bestemme, hvornår han vil stoppe, men Leo ønsker at slutte sin karriere i Barcelona' siger Josep Maria Bartomeu ifølge engelske Sky Sports.

'Henover de næste to eller tre sæsoner vil vores leder fortsat være Messi. Der er ingen tvivl om, at han stadig er ung og stærk. Han er stadig ambitiøs. Så Leo vil stadig spille hos os de næste to, tre, fire eller fem år. Det er jeg ikke i tvivl om'.

'Jeg er også sikker på, at når Messi slutter sin aktive karriere, fortsat vil være tilknyttet denne klub resten af hans liv. Først og fremmest fordi han er den bedste spiller i fodboldens historie, og det er her, han spillede. Jeg tvivler, om nogen anden kan opnå hans meritter' slutter Barca-præsidenten.

.:FORSIDE:.