Bartomeu: 'Lukning af Camp Nou koster 6 mio. euro'

FCBARCELONA.DK - 12.03.20

© Getty Images

Beslutningen om at spille returkampen mod Napoli på et tomt Camp Nou, bliver en rigtig dyr affære for Barca. I går slog præsident Josep Maria Bartomeu fast, at det vigtigste er tilhængernes helbred.

Der ville have været tæt på fuldt hus på Camp Nou om en uge, når Napoli gæster den catalanske hovedstad, hvor de efter planen skulle have haft 5.000 fans med sig. I stedet bliver det et gabende tomt Camp Nou der danner ramme om den vigtige og afgørende kamp.

I går lagde præsident Bartomeu ikke skjul på sin ærgrelse over situationen. 'Vi beklager meget at dette berører vores medlemmer og vores tilhængere, og hele fodboldverden, men det er en helt exceptionel situation vi oplever' udtalte han i følge avisen El Mundo Deportivo.

'Det vigtigste er helbredet og at vi samarbejder med sundhedsmyndighederne. Dernæst er der tale om et økonomisk tab, ikke blot for Barca, men for enhver klub der skal spille for lukkede døre. Når det gælder Barca, bliver tabet på omkring 6 mio. euro, men det er ikke det afgørende' fortsatte han.

Der har været spekulationer om Napoli i det hele taget får lov til at forlade det ellers nedlukkede Italien, med her er Bartomeu fortrøstningsfuld. 'Napoli kommer helt sikkert til Barcelona. Der er stadig nogle dage til. På trods af meldingen om aflyste fly, er det besluttet at kampen spilles for lukkede døre' afsluttede Barca-præsidenten.

.:FORSIDE:.