Bartomeu: 'Jeg har stadig tillid til Setién'

FCBARCELONA.DK - 27.07.20

© Getty Images

Quique Setién har været fyringstruet siden skuffelsen i ligaen, men præsident Josep Maria Bartomeu slår fast, at han fortsat har tillid til holdets træner, som han også ser lede holdet i næste sæson.

Det er i et interview med avisen El Mundo Deportivo, at Bartomeu bliver spurgt til planerne på trænerposten. 'Quique Setién har også kontrakt for næste sæson og jeg har tillid til ham og hans stab. Han er fuldt bevidst om Barcas måde at spille på. Han er erfaren og mentalt stærk. At han er selvkritisk bekræfter kun hvad jeg mener. Han kan vinde Champions League og lede holdet i næste sæson' kommer det fra Barca-præsidenten.

Der har været et anstrengt forhold mellem trænerstaben og spillerne på det seneste, men det mener Bartomeu er ryddet af vejen. 'Der har været en intern selvkritik, der har givet ny energi op til Champions League. Jeg er glad for den selvkritik der har været hos spillerne og trænerne, for det hjælper til at samles om de fælles mål'. fortsætter han.

Bartomeu bliver spurgt, om han på noget tidspunkt har overvejet at fyre Setién. 'På intet tidspunkt. Det handler om, at træneren og spillerne skal tale sammen. Det har de gjort. Selvom vi ikke vandt ligaen, gælder det om at kigge fremad' svarer han.

Barca-præsidenten er overbevist om, at holdet er i stand til at slutte sæsonen af med en sejr i Champions League. 'Barca vil altid være favorit i enhver turnering og det er et godt tidspunkt at få vist vores talent og ambitioner og vise det vi kan, nemlig at spille flot fodbold' afslutter han.

.:FORSIDE:.