Bartomeu: 'Jeg har ingen intention om at gå af'

FCBARCELONA.DK - 20.09.20

© Getty Images

Inden kampen mod Elche stillede præsident Josep Maria Bartomeu op til et interview. Her kommenterede han for første gang konflikten med Messi og også det mistillidsvotum, der er på vej mod ham.

Her er hvad Bartomeu kommenterede til Barca TV:

Konflikten med Messi:
'Som præsident vil jeg ikke ind i nogen konfikt med Messi. Han taler på banen. Emnet et lukket og der er sagt hvad der skal siges. Messi er det bedste i historien og vi ønsker han fortsætter her hos os. Jeg går ikke ind i en diskussion med vores kaptajn. Vi skal støtte holdet og være glade for, at Messi bliver hos os'.

Flere end 20.000 medlemmer kræver et mistillidsvotum:
'Jeg er overrasktet over, hvor mange underskrifter der er, men klubben stopper ikke op. Vi fortsætter med at arbejde seriøst. På nuværende tidspunkt har jeg ingen intentioner om at træde tilbage. Nu skal vi godkende underskrifterne. Det er en demokratisk proces'.

Om uenigheden med Quique Setién om ophævelsen af hans kontrakt:
'Vi forsøgte at indgå en aftale. Vi forhandlede med hans agenter, men vi nåede ikke til en aftale. Nu må en dommer afgøre sagen de nærmeste dage'.

Riqui Puigs fravær i truppen mod Elche:
'Reaktionen på nyheden har været noget overdrevet. Koeman kommenerer det efter kampen. Vi taler om en spiller der kan få mere eller mindre spilletid, eller som træneren regner med eller ej'.

Klubbens økonomi:
'Pandemien har betydet, at mange af vores indtægter er faldet og vi skal vænne os til den nye situation, hvor vi sænker lønningerne, for de er på grænsen af fairplay-reglerne'

Om mulige forstærkninger:
'Barca har de nødvendige midler, men der skal rejse spillere før nye kan komme til, så lige nu er der ikke plads til nye spillere. Der er spillere som vi forsøger skal forlade klubben'.

Luis Suárez' situation:
Luis Suárez spiller for Barca og han er en af holdets vigtigste spillere. Han er stadig på kontrakt'.

644x70

.:FORSIDE:.