Bartomeu: 'Jeg er glad for Rosells frifindelse'

FCBARCELONA.DK - 25.04.19

© Getty Images

Frifindelsen af den forhenværende Barca-præsident Sandro Rosell i går trækker overskrifter i Catalonien og Spanien. I går var hans efterfølger, Josep Maria Bartomeu, ude og udtrykke sin glæde over frifindelsen.

Da Rosell var præsident fra 2010 til 2014 var Bartomeu vicepræsident og det var netop Bartomeu der overtog i 2014. Utallige gange de seneste år har Bartomeu udtrykt sin uforbeholdne støtte til sin gode ven, som han var overbevist om var uskyldig i anklagerne om hvidvask af penge og fusk med tv-rettihheder. I går blev Rosell så pure frifundet, efter at have siddet varetægtsfængslet i to år.

'Vi er alle meget glade over frifindelsen. Jeg er glad på min vens vegne og hans families, for de har lidt meget i disse to år, hvor de har oplevet en umenneskelig og uretfærdig situation' kom det fra Barca-præsidenten.

'Samtidig finder jeg det positivt, at domstolen har haft modet til at afsige denne dom. Jeg er sikker på, at det ikke har været nemt at indrømme den fejl at frarøve ham hans frihed. Fra Barcas side har vi altid har troet på hans uskyld, men også på retfærdigheden' afsluttede han.

Ovennævnte billede er fra 2014 da Rosell takkede af som præsident og Bartomeu tog over.

.:FORSIDE:.