Bartomeu holdt online-møde med anførerne

FCBARCELONA.DK - 16.04.20

© Getty Images

Efter nogle dramatiske dage på ledelsesgangen på Camp Nou, samlede præsident Josep Maria Bartomeu holdets fire anførere til et online-møde i går, hvor han orienterede dem om situationen. Også en mulig opstart blev drøftet.

Bartomeu forsøger tydeligvis at holde et godt forhold til sine spillere, efter nogle måneder med flere konflikter og konfrontationer i pressen. Der er ingen tvivl om, at forholdet mellem ledelsen og førsteholdstruppen lige nu ikke er optimalt.

Efter at Bartomeu mandag ændrede markant på sin bestyrelse, tog han sig i går tid til en snak med holdets anførere, Messi, Busquets, Sergi Roberto og Piqué. Her gjorde han blandt andet rede for de ændringer der er sket i bestyrelsen.

Der blev som ventet også taget en snak om den aktuelle situation med corona-karantænen i Catalonien, der forhindrer spillerne i at gå ud. Her skulle Bartomeu have slået fast, at spillernes helbred og sundhed er det vigtigste for klubben lige nu.

Man drøftede også de planer som UEFA har lagt med klubsammenslutningen ECA, hvor man vil spille ligaerne færdig i juli og vente med Champions League til august. Her talte Bartomeu med spillerne om, hvordan en træningsopstart kan se ud, når alarmberedskabet i Spanien engang ophæves.

Ifølge flere lokale medier er det uklart om Bartomeu orienterede anførerne om den uvildige undersøgelse der er i gang omkring de meget omtalte smædekampagner, hvor Messi og Piqué var blandt de udsatte. Den undersøgelse venter de to spillere med garanti på med stor spænding.

Med orienteringen på online-mødet håber Bartomeu nok, at der kan komme lidt ro omkring hans ledelse og at spillerne kan bruge sin fulde fokus på sin træning og forhåbentlig snarlige tilbagevenden.

.:FORSIDE:.