Bartomeu: 'Har ikke tænkt mig at trække mig tilbage'

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.07.20

© Getty Images

Josep Maria Bartomeu har været præsident for Barca siden 2014, men catalaneren har de seneste år været i modvind blandt flere af klubbens tilhængere. Det får ham dog ikke til trække sig som præsident før tiden.

I et interview med RAC1 fortæller Bartomeu, at han aldrig har overevejet at stoppe før tid. 'Jeg har ikke tænkt mig at trække mig tilbage. Tværtimod. Jeg tænker kun på at blive i Barca' sagde han forleden til radiostationen.

Der har været rygter om korruption i Barca, men rapporten fra PwC viste, at der var rent mel i posen hos catalanerne. Det kommenterede Bartomeu også. 'Der var ikke korruption i klubben. Alt er nu blevet løst. Det viser, at klubben ikke hyrede et firma til at svine spillerne til' sagde han videre.

Bartomeu blev præsident for Barca i januar 2014, da Sandro Rosell måtte gå af. I 2015 blev catalaneren valgt som præsident efter triumfen med The Treble, hvor Luis Enrique var træner, og han er valgt til 2021. Til næste valg må han ikke stille op, så senest om et år får Barca en ny præsident.

.:FORSIDE:.