Bartomeu: 'El Clásico bliver ikke udskudt'

FCBARCELONA.DK - 12.12.19

© Getty Images

Selvom der stadig er politisk uro i Catalonien og der forventes store demonstrationer i forbindelse med El Clásico på onsdag, forsikrer præsident Josep Maria Bartomeu om, at kampen ikke bliver udskudt endnu en gang.

El Clásico skulle være spillet i oktober, men blev udskudt på grund af den politiske uro der hersker i Catalonien. I stedet spilles kampen på onsdag, men uroen hersker stadig og det har skabt spekulationer om endnu en udskydelse.

Det kommer dog ikke til at ske i følge Barca-præsident Bartomeu. 'Kampen bliver spillet. Den bliver ikke udskudt igen. Det er vores alles ansvar at kampen bliver spillet. Vi befinder os i en meget kompliceret tid, men det kan godt lade sig gøre at spille fodbold. Dem der møder op kan udtrykke sig fredeligt og det skal ske på en rolig og naturlig måde. Folk kan komme med familie og venner. E Clásico bør være en civiliseret og rolig sportsfest' udtalte han ved et arrangement i dag.

Der må forventes store protester mod Madrid på et fyldt Camp Nou, men det forventer Bartomeu ikke vil give problemer. 'Camp Nou er et sted hvor man frit kan ytre sig og alle kan roligt møde op og lade det sportlige vinde' sagde han videre.

Der er næppe tvivl om at La Liga organisationen og forbundforbundet RFEF følger situationen tæt, men lige nu er der intet der tyder på en aflysning. Det helt store problem vil nemlig være at vinde en ledig dato.

.:FORSIDE:.