Bartomeu: 'Usandsynligt at vi henter Neymar tilbage'

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.07.20

© Getty Images

I et interview med den catalanske radiostation RAC1, talte præsident Josep Maria Bartomeu om flere interessante emner i den catalanske storklub. Han kom ind på Neymar, Lautaro, Trincao og Pedri samt Arthur.

Neymar bliver svær at hente tilbage, Lautaros frikøbsklausul udløber i dag, Bartomeu glæder sig til at se Trincao og Pedri i klubben og Arthur blev ikke solgt for at få økonomien til at gå op. Det er konklussionen efter et interview foretaget af radiostationen RAC1 med præsident Josep Maria Bartomeo.

Læs Bartomeus udtalelser her:

Neymar:
'Det er ikke særligt sandsynligt, at vi henter Neymar tilbage denne sommer. Fra et økonomisk perspektiv, så er det en hård sommer for de store klubber. Vi kigger på hvordan vi kan komme oven på igen efter pandemien' sagde han om Neymar.

Lautaro:
'Når det kommer til transfers, vil vi tale om det når sæsonen er ovre. Hvis Lautaros frikøbsklausul udløber i dag, så er det sådan det er. Vi kommer til at handle når tiden er inde til det, men nu køber vi ikke nogle spillere. Vi er fokuseret på ligaen og Champions League' sagde han videre.

Trincao og Pedri:
'Jeg glæder mig virkelig til at se de to spillere her' sagde han kort om dem.

Arthur:
'Det er ikke sandt, at Arthur blev solgt for at balancere økonomien. Hvis det var grunden, så havde vi måske solgt andre spillere, som har store tilbud på bordet'.

Pjanic:
'Han er en spiller, som vi har ville hente til klubben i lang tid. Han var meget ønsket hos vores sportslige ledelse og samtidig ville Juventus have en af vores spillere, så det kunne lade sig gøre'.

.:FORSIDE:.