Bartomeu: 'Der vil ske ting i de kommende dage'

FCBARCELONA.DK - 15.08.20


Josep Maria Bartomeu mødte pressen efter fredagens chokerende nederlag til Bayern på 8-2. Barca-præsidenten udtalte, at man allerede har taget flere beslutninger, som man vil offentliggøre i de kommende dage.

Læs Bartomeus udtalelser herunder.

'Piqué har ret når han siger, at der skal ske ændringer. Det kommer også til at ske. Vi kommer til at foretage ændringer og nogle beslutninger er allerede taget. Nogle har endda været besluttet inden kampen mod Bayern. Vi vil offentliggøre vores beslutninger i de kommende dage, men nu er ikke tidspunktet at gøre det på'.

'Kampen i dag var en katastrofe. I dag var Barca ikke hvad Barca bør være. Jeg forstår godt, at tilhængerne er skuffede og kede af det. Det er vi alle og det skal vi have lov til. Derfor er det ikke det rigtige tidspunkt at offentliggøre de ændringer, som kommer'.

'I dag kan vi ikke gøre andet end at undskylde overfor tilhængerne. Det fortjener ikke hvad der skete her til aften. De skal vide, at der vil blive foretaget ændringer og at vi snart vil offentliggøre dem'.

644x70

.:FORSIDE:.