Video: Bartomeu besøgte spillerne ved træningen

FCBARCELONA.DK - 24.05.20

© Getty Images

Præsident Josep Maria Bartomeu lagde i går vejen forbi Ciutat Esportiva, hvor han overværede en del af holdets træning og efterfølgende tog en snak med spillerne. Her blev de orienteret om udsigten til at spille igen.

Bartomeu har ikke for vane at tage forbi klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva Joan Gamper. I går lagde han vejen forbi for første gang, siden han i starten af marts måned orienterede spillerne om den forestående coronakarantæne.

Besøget i går var langt mere positivt, for her var det en genoptagelse af ligaen der blev drøftet. Også planerne med at færdigspille Champions League blev kommenteret.

Bartomeu måtte gentage sig selv, for holdet træner stadig i to grupper på 10 mand og Bartomeu besøgte grupperne hver for sig, men med samme budskab. Han lyttede også til, hvordan genopstarten af træningen forløber og hvordan spillerne har det.

At Bartomeu kom forbi er et tydeligt tegn på, at fodbolden for alvor er ved at vende tilbage. Nu ventes der utålmodigt på, at spillerne kan træne samlet, hvilket ventes at kunne ske i næste uge, ikke mindst set i lyset af, at myndighederne i går gav grønt lys for, at ligaen kan gå i gang igen allerede fra den 8. juni..:FORSIDE:.