fbpx
Annonce

Barcas spillerkontrakter bliver mere strikse

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 11.01.20

© Getty Images
// Gerard Piqué

Ifølge den spanske savis, ABC, er Barca begyndt at tilføje mere strikse klausuler i deres kontrakter. Disse skal blandt andet forhindre spillerne i at foretage professionelle aktiviteter ved siden af fodbolden.

Barcas nye signings får ikke længere muligheden for at blande deres fodboldkarriere sammen med sideløbende, professionelle aktiviter. Ifølge ABC har klubben, blandt andet som konsekvens af Gerard Piqués mange private businnes-anliggender, valgt at indskrive nye obligatoriske klausuler i deres kontrakter.

De nye tiltag har til formål at fastholde spillernes fokus og kommer angiveligt som en modreaktion på Gerard Piqué, der har gang i en masse foretagender ved siden af sin sportslige karriere - blandt andet var han for nyligt med til at organisere en ny udgave af Davis Cuppen i tennis.

Man ønsker ikke, at lignende situationer skal gentage sig, og derfor har man altså indskrevet en række klausuler i forbindelse med klubbens seneste spillerkøb. Klausulerne forhindrer ligeledes truppen i at gå på de sociale medier, når man er samlet forud for en kamp. Spillerne vil derudover løbende modtage rådgivning om, hvordan man bør gebærde sig online og ved offentlige arrangementer.

Man fraråder blandet andet spillerne at kommentere visse typer opslag på de sociale medier samt at dele billeder fra steder, såsom omklædningsrummet, diverse træninger og hoteller forud for kampene.

.:FORSIDE:.