Barcas spillere var tavse efter nedturen i Granada

FCBARCELONA.DK - 22.09.19

© Getty Images

Normalt stiller Barca-spillerne gerne op til interviews efter holdets kampe, men efter 2-0 nederlaget i går i Granada, var Luis Suárez den eneste der havde noget at sige. Det tegner et billede af en dybt rystet trup.

Som oftest er der mindst 4-5 spillere der kommer med kommentarer efter en kamp, enten på selve banen umiddelbart efter slutfløjtet eller også i mixed zone hvor journalister og tv-stationer står og venter.

I går aftes var det tydeligt, at der ikke var nogen der har lyst til at sige noget. De strøg alle forbi de udstrakte mikrofoner, lige med undtagelse af Luis Suárez. Han kom med en kommentar umiddelbart efter kampen, hvor han udtrykte bekymring over resultaterne på udebane og problemerne med at skabe chancer.

Ellers var det en flok tavse spillere der forlod Granada sent i går aftes for at tage hjem til Barcelona. Netop tavsheden er et godt billede af en flok rystede spillere, der slet ikke kan få det til at fungere på udebane.

Mens spillerne er tavse udadtil, vil der med garanti blive diskuteret heftigt internt og det er oplagt at Ernesto Valverde tager en snak med truppen om, hvad der er årsagen til problemerne og hvad der kan gøres.

.:FORSIDE:.