Barcas sejr lægger pres på rivalerne i toppen

FCBARCELONA.DK - 28.02.21

© Getty Images

Det var tre uhyre vigtige point som Barca fik i hus i går, da Sevilla blev besejret på egen bane med 0-2. Sejren giver Barca en øjeblikkelig andenplads i ligaen og dermed er både Atlético Madrid og Real Madrid sat under pres.

Atlético Madrid har længe ført ligaen suverænt, men en række pointtab på det seneste har åbent ballet op. Efter Barcas sejr i går over Sevilla er catalanerne nu kun to point efter Atlético, der ganske vist har spillet to kamp færre.

Dermed er Atlético-træner Diego Simeone og hans spillere under et maksimalt pres, når de i aften spiller en svær udekamp mod Villarreal, der ligger nummer seks, og som kun har tabt tre kampe denne sæson. Her krydser man i Barcelona fingre for en sejr til Villarreal, for det vil gøre mesterskabschancen markant større.

De tre point mod Sevilla sender Barca forbi Real Madrid i ligatabellen. De har et enkelt point mere, men også for en kamp mere. På mandag tager Real Madrid imod Real Sociedad og den kamp er Madrid tvunget til at vinde, hvis de vil generobre andenpladsen.

Der er dermed et stort pres på rivalerne til mesterskabet, efter at Barca gjorde hvad de skulle i går mod Sevilla.

.:FORSIDE:.