fbpx
Annonce

Barcas program ser klart sværere ud end Real Madrids

FCBARCELONA.DK - 26.06.20

© Getty Images
// La Liga // Real Madrid

Der resterer syv runder af ligaen, hvor Barca skal forsøge at overhale Real Madrid i tabellen. Ser man på de sidste kampe bliver det slet ikke let, for Barca har på papiret det sværeste program.

Barca og Madrid mangler begge fire udekampe og tre hjemmekampe, så her har ingen af dem en fordel. Programmet for de to mesterskabsrivaler ser således ud:

 Barcelona         runde          Real Madrid
 Celta (U)         32          Espanyol (U)
 Atlético (H)         33          Getafe (H)
 Villarreal (U)         34          Bilbao (U)
 Espanyol (H)         35          Alavés (H)
 Valladolid (U)         36          Granada (U)
 Osasuna (H)         37          Villarreal (H)
 Alavés (U)         38          Leganés (U)


I Barcelona har man brug for, at Madrid sætter point til, hvis mesterskabet skal til Catalonien, men ser man på de hvides syv kampe, er det næsten kun i udekampen mod Bilbao, at der er mulighed for at det sker. Hverken Espanyol, Granada eller Leganés må forventes at få point, trods deres fordel af hjemmebane, mens Getafe, Alavés og Villarreal næppe får point i Madrid.

Barcas sværeste udekamp er nok mod Villarreal, der kæmper hårdt for at komme med i europæisk fodbold til næste sæson, men lige inden venter der en rigtig svær opgave mod Atlético Madrid, også selvom kampen spilles på Camp Nou. Derudover har Barca også et lokalderby mod Espanyol, der altid kæmper ekstra hårdt når møder lokalrivalerne.

Derfor ligner det et klart sværere program for Barca end for Madrid i de sidste syv runder. For Barca handler det udelukkende om at vinde de resterende kampe og så håbe på, at Madrid snubler på vejen.

.:FORSIDE:.