Barcas kvindehold gæster Danmark i aften

FCBARCELONA.DK - 14.10.21

// Champions League // Barça Femení

I aften gæster Barcas kvindehold, Barça Femení, dansk grund, når de møder HB Køge i kvindernes udgave af Champions League. Det sker i anden runde af gruppespillet og der er øjeblikket ledige billetter til kampen.

Barça Femení har fået en god start på gruppespillet i Champions League, da man i den første runde slog Arsenal med hele 4-1 hjemme på Estadi Johan Cruyff i Barcelona. Med på holdet var to af de bedste spillere i verden, nemlig norske Caroline Graham Hansen og hollandske Lieke Martens.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag aften er Barça Femení så på besøg i Danmark, hvor man skal møde HB Køge på udebane. Det danske kvindehold tabte deres første kamp med hele 5-0 til tyske TSG 1899 Hoffenheim og er dermed under pres mod catalanerne.

Aftenens kamp mellem HB Køge og Barça Femení fløjtes i gang klokken 18.45 og det er i skrivende stund muligt at købe billetter til Capelli Sport Stadion, som Køge Idrætspark hedder nu. Her er der billetter tilbage til ståpladserne bag begge mål, hvor den ene ende af forbeholdt Barca-fans. En ståplads koster 100 kr.

Køb billetter til HB Køge-Barça Femení her.

Aftenens kamp mellem HB Køge og Barça Femení kan også ses gratis direkte på Youtube her.

.:FORSIDE:.