fbpx

Kampen mod Bayern München bliver uden tilskuere

FCBARCELONA.DK - 30.11.21

// Champions League // Bayern München

instabar


Om en uges tid skal Barca på besøg hos Bayern München i den altafgørende kamp i Champions League gruppespillet. Her får Bayern ikke støtte af egne fans, for det er besluttet, at kampen spilles uden tilskuere på grund af corona.

Det er Bayerns ministerpræsidet Markus Söder der har bekræftet, at der ikke vil blive lukket tilskuere ind på Allianz Arena på næste onsdag, den 8. december. 'Det er vigtigt at hele landet beslutter, at der ikke skal tillades tilskuere. Hvis det ikke sker, gennemfører vi det alene i Bayern. Fodbold har en vigtig funktion som forbillede. Vi skal reducere kontakten alle de steder vi kan' kom det fra ham i en udtalelse til mediet Bayerischer Rundfunk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er altså endnu en gang coronarestriktioner der lukker et fodboldstadion, noget som man håbede var fortid, effer at man spillede for tomme tribuner i mere end et år i det meste af Europa.

Det kan næppe undgå at være til Barcas fordel, at der ikke kommer tyske fans for at bakke deres hold op. Barca skal vinde det svære opgør, hvis de selv vil afgøre den videre deltagelse i Champions League.

.:FORSIDE:.