fbpx

Barcas indskiftere havde gennemsnitsalder på 21 år

FCBARCELONA.DK - 13.01.22

// El Clásico // Supercup

ps5 art


Efter en skuffende halvleg i onsdagens Supercup semifinale mod Real Madrid kom der andre boller på suppen efter pausen, hvor Barca var bedst. Her foretog Xavi seks indskiftninger med en gennemsnitsalder på bare 21 år.

I Barca har man i øjeblikket gang i et generationsskifte og det så man i onsdagens El Clásico mod Real Madrid. Her satsede Xavi nemlig på purunge spillere i anden halvleg, da man skulle tage kontrollen af kampen tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


I anden halvleg og i den forlængede spilletid skiftede Xavi i alt seks spillere ind. Her var tale om Abde, Pedri, Ansu Fati, Memphis Depay, Nico og Jutglá. Med undtagelse af Memphis Depay var det altså de helt unge spillere, som sørgede for catalanernes overtag og meget forbedrede spil i anden halvleg.

De seks indskiftninger inklusiv den 27-årige Memphis en gennemsnitsalder på bare 21,17 år, hvilket siger alt om det generationsskifte, som man har gang i. Den lave alder gør det kun endnu mere imponerede, at Barca i anden halvleg var bedre end Real Madrid, og tvang madrilenerne til at satse på kontraangreb.

Hvis man ser bort fra indskiftningen af Memphis Depay, så havde de resterende fem indskiftere end gennemsnitsalder på bare 20 år. 

.:FORSIDE:.