Barcas dårligste sæson i mange år

FCBARCELONA.DK - 26.01.20

© Getty Images

Barcas aktuelle problemer blev udstillet af Valencia i gårsdagens kamp og realiteten er, at man skal en del år tilbage for at finde en sæson med færre point efter 21 runder og så mange mål lukket ind.

Trods nederlaget i går fører Barca stadig La Liga og er dermed med i kampen om mesterskabet, selvom Real Madrid med en sejr i aften over Valladolid kan bringe sig tre point foran. Derved er nederlaget mod Valencia på ingen måde afgørende, men det giver alligevel anledning til bekymring.

Barca har samlet 43 point efter de første 21 runder og kendsgerningerne viser, at man skal tilbage til 2006 for at finde en sæson med færre antal point på dette tidspunkt af sæsonen.

Også når det gælder antal mål scoret mod Barca, skal man langt tilbage i historiebøgerne, for at finde et lignende antal som denne sæson. Holdet har lukket 25 mål ind i de 21 ligakampe og det er det højeste antal siden 2004.

Det er derfor tydeligt, at der er noget grundliggende galt denne sæson, noget som Quique Setién er blevet hentet ind for at få løst. Det tager tid at få et hold ind på rette spor, men tid er der ikke meget af, for smider holdet endnu flere point, kan mesterskabet snart være meget langt væk.

644x70

.:FORSIDE:.