Barca vil sende Cucurella videre til Getafe

FCBARCELONA.DK - 18.07.19

© Getty Images

Tirsdag meddelte Barca at de køber Marc Cucurella tilbage fra Eibar for 4 mio. euro, men han får ikke chancen på førsteholdet, som det ellers var ventet. I stedet er man blevet enig med Getafe om en aftale.

Fodbold er ikke kun sport, det er også forretning. Det er Marc Cucurella et glimrende eksempel på. I følge avisen El Mundo Deportivo er Barca blev enig med Getafe om handel til 8 mio. euro plus 2 mio. mere i variabler.

Handlen er dog betinget af, at Getafe og Cucurella kan blive enige om hans personlige vilkår, men det forventes ikke at skabe de store problemer.

Cucurella var udlejet til Eibar i sidste sæson og baskerne udnyttede tidligt på sommeren en forkøbsret på 2 mio. euro. Tirsdag var det så Barca der gjorde sin tilbagekøbsret på 4 mio. euro gældende.

Her troede de fleste, at Cucurella ville tage med holdet til Japan på lørdag, hvor han ville få chancen for at overbevise Ernesto Valverde om, at han skulle have en plads i førsteholdstruppen.

I stedet tyder meget på, at Barca på forhånd var blevet enig med Getafe om en handel til 8 mio. euro og dermed scorer klubben en hurtig fortjeneste på 4 mio. euro, hvortil kommer de mulige variabler.

Barca har således tjent gode penge på en spiller som de ingen planer har med.

.:FORSIDE:.