fbpx
Annonce

Barca vil nærme sig 2. pladsen med sejr i aften

FCBARCELONA.DK - 13.03.22

// La Liga // Osasuna

ps5 art


Hvis det lykkes for Barca at besejre Osasuna i aften hjemme på Camp Nou, vil de kunne skimte en mulig andenplads i tabellen, efter at Sevilla her til eftermiddag måtte nøjes med 1-1 ude mod Rayo Vallecano.

Efter ankomsten af Xavi Hernández på den catalanske trænerbænk, er Barca avanceret stille og roligt i ligatabellen, efter at de på et tidspunkt måtte tage til takke med en 9. plads.

Inden aftenens kamp ligger Barca på en 4. plads, efter at Atlético Madrid i fredags planmæssigt besejrede Cádiz hjemme på Wanda Metropolitano. Atlético har tre point mere end Barca, men for to kampe mere samt en dårligere målscore.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor vil Barca tage 3. pladsen tilbage med en sejr i aften over Osasuna og derudover kan de begynde at drømme om 2. pladsen, der pludselig er kommet noget tættere på efter Sevillas pointtab i eftermiddags.

Med tre point i aften vil Barca ganske vist stadig være fem point efter Sevilla, men med en kamp færre. Dertil kommer, at de to hold mødes på Camp Nou i starten af april, lige efter landskampspausen. Dermed er det reelt i Barcas egne hænder at tage 2. pladsen.

Det kræver dog at Barca først gør sin pligt og besejre Osasuna i aften. Det opgør fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.