fbpx
Annonce

Barca vil have tilskuere til Champions League kampene

FCBARCELONA.DK - 16.10.20

© Getty Images
// Camp Nou // Champions League

Efter at UEFA har åbnet op for, at man kan fylde stadions med 30% i Champions League, har Barca lagt en plan for de tre hjemmekampe i gruppespillet, men det er meget tvivlsomt om de får lov af myndighederne.

Camp Nou har plads til næsten 100.000 tilskuere, så stod det til UEFA, kunne man godt lukke små 30.000 tilskuere ind til de kommende hjemmekampe i gruppespillet, hvor den første er allerede på tirsdag mod Ferencvaos.

UEFA's melding har fået Barca til at udfærdige en plan med en gradvis åbning for tilskuere. Mod Ferencvaos vil man nøjes med 1.000 tilskuere, for derefter at lukke 10.000 ind til kampen mod Dynamo Kiev den 4. november. Mod Juventus den 8. december, føler man sig klar til 25.000 tilskuere.

Med i planen er også en masse initiativer der skal forhindre smitte, som krav om mundbind i lukkede områder samt masser af håndsprit og selvfølgelig god afstand mellem de heldige tilskuere der har fået plads.

Skulle Barca få lov til at lukke tilskuere ind, vil det være de medlemmer med sæsonkort der kommer i spil. De vil kunne ansøge om en plads og er der flere anmodninger end der er pladser, bliver der trukket lod.

Nu er det så op til de catalanske myndigheder at vurdere planen, for Barca kan intet gøre uden myndighedernes tilladelse, uanset hvad UEFA måtte mene. Her ser det ikke så godt ud, for Catalonien er hårdt ramt af en ny bølge af udbrud og det virker ikke sandsynligt, at myndighederne vil tillade tilskuere lige nu.

.:FORSIDE:.