Barca vil have Neymar uden at betale en krone

FCBARCELONA.DK - 12.07.19

© Getty Images

Neymar presser fortsat på i kulissen for at få gennemført sit skifte tilbage til Barca, men på Camp Nou har man ikke travlt. Catalanerne ved, at PSG er tvunget til at slippe den brasilianske angriber og det har man tænkt sig at udnytte ved kun at acceptere en byttehandel.

Neymar skulle som bekendt allerede have besluttet sig for og meddelt PSG, at han ikke vender tilbage til Paris denne sommer. Den franske klub skulle være klar over, at de er tvunget til at slippe brasilianeren og de skulle også være klar over, at han kun vil til Barca.

På Camp Nou tager man dog situationen med Neymar helt roligt. Her ved man, at tiden arbejder for catalanerne og at PSG på et eller andet tidspunkt skal give sig. Hos ledelsen i Barca er planen, at man ikke ønsker at betale noget for Neymar - man vil udelukkende acceptere en byttehandel, hvor man sender minimum to spillere til Paris som betaling.

På nuværende tidspunkt vil PSG både have penge og måske en spiller eller to, men det vil Barca ikke acceptere. Derfor afventer man og lader tiden frustrere PSG. Herefter er håbet, at franskmændene i løbet af de kommende uger vil acceptere en byttehandel.

Af spillere, som nævnes i en mulig byttehandel med PSG, er Umtiti, Dembélé og Coutinho.

.:FORSIDE:.