Barca vil forlænge kontrakten med Ter Stegen

FCBARCELONA.DK - 08.10.19

© Getty Images

Marc-André ter Stegen har efterhånden udviklet sig til den måske bedste målmand i Barcas historie. Tyskeren har kontraktudløb i 2022 og nu har man på Camp Nou startet arbejdet på at forlænge kontrakten.

Barca hentede som bekendt Ter Stegen til klubben i 2014, hvor han indledningsvis kæmpede med Claudio Bravo om pladsen i det catalanske mål. Den kamp tabte den chilenske keeper, som to år senere forlod Barca til fordel for Manchester City.

Siden har Ter Stegen udviklet sig til verdens nok bedste målmand og har været en af catalanernens absolut vigtigste spillere. Kamp efter kamp har tyskeren fundet fantastiske redninger frem og forhindret mange modstandere i at score. I kampen mod Sevilla i weekenden rundede han imponerende 200 kampe i Barca-trøjen.

Ifølge lokale medier er Barca nu klar til at belønne Ter Stegen for sin forbilledelige indsats. Tyskeren har kontraktudløb i 2022, men allerede nu ønsker ledelsen i Barca at forlænge kontrakten og give Ter Stegen en lønforhøjelse. Og alt tyder på, at det ikke bliver svært for de to parter at nå til enighed.

Ter Stegen og familien er nemlig faldet særdeles godt til i Barcelona, hvor han sammen med sin gravide kone for nyligt flyttede i en lejlighed i bydelen Gràcia i det centrale Barcelona . Tyskeren er blevet en del af lokalsamfundet og ses ofte køre rundt på sit elektriske løbehjul for at klare dagligdagens pligter. Ter Stegen har derudover lært flydende spansk og føler sig med andre ord som en anden Barcelona-borger.

.:FORSIDE:.