Barca vil afholde mistillidsafstemning midt i november

FCBARCELONA.DK - 23.10.20

© FC Barcelona

Den aktuelle coronasituation i Catalonien gør det svært at afholde den mistillidsafstemning mod præsident Bartomeu, som der er samlet underskrifter ind til. Nu ser det ud til, at det kan ske i midten af november.

Der var ellers forlydender om, at mistillidsafstemningen skulle holdes den 1. november, men coronapademien rammer Catalonien hårdt og der er mange restriktioner. Derfor har Barca holdt et møde med det catalanske myndigheder, for at få afklaret mulighederne.

Ifølge en udmelding der kom i går fra klubben, efter at der var holdt bestyrelsesmøde, ser myndighederne ingen problemer i at holde afstemningen, såfremt der tages de nødvendige forholdsregler. Der blev dog ikke givet en decideret tilladelse.

Der arbejdes ud fra en plan med, at holde afstemningen over to dage, den 15. og 16. november, hvor der kan stemmes flere forskellige steder i Catalonien og Spanien, så man ikke samler for mange medlemmer samme sted.

Nu er det så op til de catalanske myndigheder at vurdere Barcas plan for afstemningen og beslutte, om der kan gives tilladelse. Det forventes at ske indenfor få dage, så klubben får tid til at forberede det rent praktiske omkring afstemningen. Det vil i sig selv være noget af en opgave, når 100.000 skal stemme under de meget specielle forhold med corona, samtidig med, at alt omkring afstemningen skal foregå efter bogen.

.:FORSIDE:.