Barca: 'Vi har ikke overvejet at købe Neymar'

FCBARCELONA.DK - 19.10.18

I et interview med radiostationen Cadena SER udtalte vicepræsident Jordi Cardoner sig om de sidste dages spekulationer om Neymar. Her slog han fast, at ledelsen ikke har overvejet at hente Neymar tilbage.

De seneste dage har rygterne om Neymar og Barca taget til, og adskillige medier meddeler, at Neymar vi, gøre alt for at komme tilbage til Camp Nou og at ledelsen i klubben ikke vil afvise at hente brasilianeren hjem igen.

Fredag deltog Barcas vicepræsident, Jordi Cardoner, i et interview med radiostationen Cadena SER. Her slog catalaneren fast, at ledelsen endnu ikke har overvejet at hente Neymar tilbage.

"Bestyrelsen i Barca har ikke overvejet muligheden for at hente Neymar tilbage. På nuværende tidspunkt er det ikke noget jeg kan svare på, da det er ikke er noget, som vi har haft på bordet" sagde Cardoner.

"Vi må ikke glemme, at det var Neymar, som forlod Barca. En ting er, hvis det var os, som ikke havde troet på ham og nu ville have ham tilbage. Men sådan hænger det ikke samme".

"Hvis det viser sig, at det er en mulighed at hente Neymar tilbage, så er det noget, som vi skal tale igennem i bestyrelsen. Men det er ikke sket endnu" slog vicepræsidenten fast.

Uanset om der er hold i rygterne om Neymar eller ej, kommer det ikke som nogen overraskelse, at Barca afviser et eventuelt ønske om at hente Neymar tilbage til Barcelona. Hvis der er noget om snakken, så hjælper det ikke Barca i fremtidige forhandlinger med PSG, at franskmændene på forhånd kender til catalanernes interesse.

.:FORSIDE:.