Barca: 'Vi vil evaluere Messis udtalelser'

Magnus Wind - 14.09.20


Ovenpå Leo Messis store interview med Goal.com, udtaler Barca sig nu om hele situationen og sagen. Klubben vicepræsident siger blandt andet, at man i ledelsen vil evaluere argentinerens seneste udtalelser. 

Leo Messi chokerede mange fodboldfans, da argentineren for et par uger siden fortalte Barca, at han ønskede at forlade klubben. Imellemtiden er der løbet meget vand under broen, hvor det også er blevet besluttet, at anføreren dog spiller sæsonen færdig i den catalanske klub. I sidste uge medvirkede Messi i et stort interview med mediet Goal.com, hvor han forklarede sin beslutning. Nu har Barca for første gang kommenteret dette interview. 

'Vi er meget glade for at Messi stadig er hos os og fortsætter i dette spændende projekt. Vi vil evaluere hans udtalelser og finde en løsning'. Sådan siger Barcas vicepræsident Pau Vilanova og fortsatter: 'Vi har alle haft vores bekymringer omkring hele situationen. Messi har dog valgt at blive og han er motiveret' kom det fra Pau Vilanova ved et arrangement forleden i anledning af den catalanske nationaldag La Diada de Catalunya.

Vilanova udtalte sig også om forholdet mellem Messi og bestyrelsen. 'Vi håber at der er respekt og en alliance, så klubben kan fungere. Der er selvfølgelig mennesker i klubben som snakker med Messi' sagde han.

Derudover tror Vilanova ikke på, at mistillidsvotummet mod præsident Josep Maria Bartomeu bliver gennemført. 'Vi foretager de handlinger som er nødvendige ved at sætte en dato på præsidentvalget med mere. Vi arbejder for et bedre Barca' sluttede vicepræsidenten sin udtalelse.

644x70

.:FORSIDE:.